تور ایتالیا + اسپانیا

کد تور : Hirman_334

تاریخ رفت : ۱۳۹۷/۳/۲۴
تاریخ برگشت : ۱۳۹۷/۳/۳۰
مدت اقامت : ۶ و ۷
سفر هوایی : آلایتالیا
تلفن همراه : ۷۲۰۰ ۹۴۰ ۰۹۱۲
تلگرام :hirmantravel@
ایمیل : info@hirmantravel.com
R مشخصات هتل / دو تخته یک تخته ۶-۱۲ سال با تخت ۲-۶ سال بدون تخت توضیح
۱
نام هتل
نوع اتاق
مدت
/ Rome / BB
Standard
۳شب
/ Barcelona /
Standard
۳شب
۲,۵۹۰,۰۰۰ تومان
شب اضافی
۱,۴۹۰
تومان
+
۰ یورو
۲,۵۹۵,۰۰۰ تومان
شب اضافی
۲,۰۹۰
تومان
+
۰ یورو
۲,۲۹۰,۰۰۰ تومان
شب اضافی
۱,۳۹۰
تومان
+
۰ یورو
۲,۲۹۰,۰۰۰ تومان
شب اضافی
۳۹۰
تومان
+
۰ یورو
مشخصات هتل /

۱

نام هتل
نوع اتاق
مدت
/ BB
Standard
۳شب
/
Standard
۳شب
دو تخته
یک تخته
۶-۱۲ سال با تخت
۲-۶ سال بدون تخت
۲,۵۹۰,۰۰۰ تومان
+
۰ یورو
۲,۵۹۵,۰۰۰ تومان
+
۰ یورو
۲,۲۹۰,۰۰۰ تومان
+
۰ یورو
۲,۲۹۰,۰۰۰ تومان
+
۰ یورو
به اشتراک بگذارید:
ویزای شنگن ۷ شب و ۸ روز اقامت در هتل های ۴ ستاره به همراه صبحانه بیمه مسافرتی ترانسفر فرودگاهی در مقصد (هزینه سفارت به مبلغ ۸۵ یورو به عهده مسافر می باشد)
*کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه ۱) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد ج) داشتن دو صفحه سفید روبروی هم الف)مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود ۲)۶ قطعه عکس۴*۳ رنگی،تمام رخ با ز مینه سفید ،کاملا از روبه رو ،بــدون لبخنــد، بــدون عینــک ، گــردی صــورت کامــلا ً مشخص شده باشد،حداکثر برای ۶ ماه اخیر(عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکــی نباشــد.) ۳) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن ۴) اصــل گواهــی حســاب بانکــی بــا مهــر و امضــاء بانــک فقــط بــه زبــان انگلیســی (زمــان صــدور گواهــی حســاب بانکــی حداکثــر ۱۰ روزقبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشــدو و ســایز پرینــت بانکــی۴A باشد.) الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی ب) گواهــی تمکــن بــه زبــان انگلیســی بــرای ســپرده های بانکــی بــه همــراه گــردش ســه ماهــه ســودبه زبــان انگلیســی همــراه بــا مهــر شــعبه و امضای بانک * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ريال باشد ۵) اصل و ترجمه سند مالکیت ۶ ) اصل و ترجمه مدارک شغلی الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی ب) وکلا: پروانه وکالت ج) مشــاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از ســازمان مربوطه با ذکر مدت اشــتغال، ســمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و ســابقه تامین اجتماعی با مهر ســازمان د) بازنشسته¬ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات ی) معلمــان ، اســاتید و اعضــاء هیئــت علمــی دانشــگاه: اصــل حکــم کارگزینــی یــا گواهــی اشــتغال بــه کار بــه همــراه فیــش حقــوق و ســابقه بیمــه تامیــن اجتماعــی بــا مهــر ســازمان ز) دانش آموزان، دانشجویان، ( اصل و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل ) * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد ۷)بــرای فرزنــدان زیــر۱۸ســال کــه بــدون همراهــی یکــی از والدیــن ســفر مــی کننــد رضایت نامــه محضــری الزامی اســت.(رضایتنامه محضــری علاوه بر ترجمــه نیــاز بــه تائیــد دادگســتری و امور خارجــه دارد.) ۸) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار * حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد *تکمیل فرم مشخصات فردی * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند چــک رمــزدار یــا ضمانت¬نامــه بانکــی حداقــل بــه مبلــغ۵۰۰/۰۰۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهداتکه پس از بررسی در صــورت نیــاز بــه ضمانت هــای بیشــتر متعاقبا اعلام می گردد * کلیه مدارک نیاز به ۲ سری کپی در برگه A۴ دارند لازم بذکــر اســت بــا توجــه بــه مــدارک ارائــه شــده و نظــر ســفارت ممکــن اســت مــدارک دیگــری از مســافر در خواســت گــردد کــه تهیــه و ارائــه آنهــا جهــت اخــذ ویــزا الزامــی مــی باشــد
 
  • اصل گذرنامه بین المللی باحداقل یکسال اعتبارلطفا محل امضاء دارنده گذرنامه امضاء گردد. (
  • دو قطعه عکس 4 * 3  رنگی زمینه سفید ) حتی همراهان و کودکان (
  • ترجمه کامل شناسنامه متقاضی .
  • ترجمه کامل اسناد اموال غیر منقول بنام متقاضی و یا همسر .
  • تمکن + ریز پرینت 3 ماهه با مانده حساب 40/000/000تومان برای هر نفر، پرینت بایستی توسط  رئیس شعبه مهر و امضاء شود ) در صورت موجود بودن ، سپرده بانکی.)
  • ترجمه گواهی تایید بیمه شده توسط کارفرما از سازمان تامین اجتماعی
  • در صورت دارا بودن ترجمه جواز کسب / پروانه بهره برداری / پروانه وکالت / کارت بازرگانی / پروانه دائم پزشکی / کارت نظام پزشکی / پروانه مطب / روزنامه رسمی یا آگهی تاسیس / آگهی تغییرات.
  • آدرس منزل / محل کار/ شماره تلفن منزل و محل کار
  • فرزندان زیر 18 سال که به همراه یکی از والدین سفر و یا درخواست ویزا دارند ، الزاما" بایستی از پدریا مادر که همراه آنها سفر و یا درخواست ویزا ندارند ، موافقت نامه محضری مبنی بر رضایت برای سفر که ترجمه آن به تایید دادگستری برسد .

یاد آوری :

  • متقاضیانی که که قبلا از سفارت ایتالیا سابقه اخذ ویزا داشته اند ، ارائه مدارک مجدد برای درخواست جدید الزامی می باشد.
  • امضاء فرم درخواست روادید الزاما توسط شخص متضاضی انجام می پذیرد.
  • ضمانت نامه بانکی به مبلغ 50/000/000تومان  
نرخ نوزاد ۲/۴۹۰/۰۰۰ تومان می باشد (هزینه سفارت به مبلغ ۸۵ یورو به عهده مسافر می باشد) در صورت عدم صدور روادید از سفارت مربوطه ۱۰% مبلغ ریالی تور و هزینه های مربوط به ترجمه از مبالغ پرداختی کسر و باقی مستر می گردد. ممنوعیت کنترل گذرنامه و هرگونه ممنوع خروجی از کشور به عهده خود مسافر می باشد مسافران موظف اند در زمان مشخص شده حتما در سفرت مربوطه جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند اصل مدارک مسافران تا زمان باز گشت از سفر نزد شرکت عالی گشت میماند ضمانت نامه باز گشت از سفر به مبلغ ۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال بابت هر نفر به صورت ضمانت نامه بانکی یا چک رمزدار الزامی می باشد